PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 13 de novembre del 2008

La plaça dels Indians s'ha quedat sense avet

Els veíns ja vèiem que l'avet que hi havia a la plaça dels Indians (cruïlla entre Felip II i Garcilaso) s'anava tombant poc a poc, però esperàvem que almenys aguantés fins després de Nadal. Cada any, a sota d'aquest arbre s'hi posava el Rei Melcior, i la comissió de Festes dels Indians el guarnia perquè fes goig.
Doncs bé, amb les pluges de l'octubre va començar a caure i a suposar un perill pels vianants, de manera que es va fer necessària la intervenció de Parcs i Jardins per tallar-lo.
Donada la importància i el simbolisme d'aquest avet al barri, intentarem donar una solució provisional perquè enguany també poguem guarnir el lloc i que quedi a l'alçada dels esdeveniments quan s'hi posi el Rei Mag. La solució definitiva l'haurem de trobar en començar el 2009.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Penso que aquesta plaça quedaria mes neta si es treguesin les jardineres ja que dona una sensacio bruta i treuen espai de circulacio, no es un joc agradable pere seure els bancs.Jordi

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Aquesta setmana replantarem un cedre, arbre de la mateixa classe que el que hi havia. Paral·lelament, quan les obres arribin a aquest tram de carrer, traurem les jardineres perquè realment són més una molèstia que altra cosa.