PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 25 de febrer del 2009

Projecte dels carrers Matanzas, passatge de Can Berdura i Biscaia

Posem a la vostra disposició (cliqueu aquí per descarregar-lo) el projecte de remodelació dels carrers de Matanzas, Can Berdura i Biscaia. Com ja us vaig informar, aquest projecte està finançat per l'anomenat "Pla Zapatero" de finançament extraordinari local, que té com a objectiu la creació de llocs de treball relacionats amb la construcció d'obra pública, en un entorn de crisi econòmica.
Com podreu comprovar, es manté l'aparcament en línia a un dels dos costats dels carrers Can Berdura i Matanzas, i a ambdues bandes a Biscaia. També s'eixamplaran les voreres de manera assimètrica (una més que l'altra), i es plantaran arbres.
Un dels canvis que es poden veure és el fet de que es recupera el sentit de sortida pel carrer Biscaia, que ara era de dos sentits pel problema de les obres de la plaça de les havaneres. Per entrar al barri s'haurà de fer pel carrer següent, Jordi de Sant Jordi o pel de més amunt, Puerto Príncipe. Amb això es manté la paritat carre d'entrada- carrer de sortida - carrer d'entrada.
Com ja sabeu, el dia 9 de març tenim una assemblea veïnal al casal de barri (19h) per presentar el projecte i discutir-lo amb els veíns.