PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 15 de juliol del 2009

Fem barri: Reunió de la Coordinadora de Congrés-Indians i el Conseller del Barri

Ahir a la nit va tenir lloc una reunió al casal de barri entre les entitats que formen la Coordinadora de Congrés-Indians i el Conseller de Barri. La trobada havia estat convocada per tancar l’any amb propostes pel proper curs, i compartir diverses informacions que us explico a continuació:
· Primer vam parlar de la proposta de l’entitat “La Venjança de l’Avern” d’establir-se al barri de Congrés-Indians. El projecte d’aquesta entitat és muntar una colla de diablons per col·laborar en les festes i celebracions que fem. Després de xerrar una estona sobre l’entitat, vam analitzar els primers moviments que havia fet per entrar en contacte amb les associacions, les propostes que havien fet i també algunes informacions que hem rebut d’altres colles del Districte. Finalment, vam arribar a la conclusió de que el projecte que presenten no és el més adient per al barri de Congrés-Indians en aquest moment, però que si sortís en el futur la possibilitat de muntar una colla amb gent del barri llavors tindria el recolzament de la Coordinadora i del Conseller.
· El següent punt va ser donar a conèixer a les entitats la propera reestructuració administrativa del Districte. Com suposo que haureu llegit als diaris, a partir del mes de setembre tindrem un tècnic/a de barri, en dedicació exclusiva a la gestió dels temes de Congrés-Indians. Tan aviat com tingui més informació, la penjaré del blog.
· Vam parlar també de l’estat de les obres al barri i de la incertesa dels botiguers de Garcilaso. En aquest sentit, convocarem una comissió de seguiment al mes de setembre.
· El darrer tema va ser intentar resoldre el problema de les entitats que tenen programació d’actes anual i que quan es fan celebracions al barri no hi poden actuar perquè ja tenen les dates ocupades. En aquest sentit vam decidir trobar-nos a mitjans de setembre per fer un calendari consensuat de Congrés-Indians. Aquesta iniciativa també ajudarà a les entitats a tenir una major perspectiva de barri i millorarà el coneixement i el treball en xarxa. Serem el primer barri del Districte a tenir un calendari únic i consensuat.

El balanç de la reunió és molt positiu. Es pot apreciar que les entitats de Congrés-Indians tenen vertaderes ganes de treballar juntes i de fer barri amb ànim positiu i de col·laboració. Avui en dia no es fàcil trobar entitats amb aquest esperit de treball conjunt. Com a veí del barri, només puc sentir-me orgullós d’aquest esperit. MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS!!

JUNTS FEM BARRI, JUNTS FEM CONGRÉS-INDIANS

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

Sóc veïna del carrer matanzas, com altres veïns estic fent un seguiment de les obres que fan al carrer i he observat que no s'ha realitzat cap canvi de clavegueram que produïda tota una sèrie de males olors a diferents habitatges del carrer. Aquest tema es va tractar al consell de barri i la resposta va ser que el canvi estava inclòs en les obres.
Haurem de seguir amb aquestes olors?

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Tan aviat com tingui una resposta de serveis tècnics us la faig saber