PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 15 de febrer del 2010

Sessió Informativa sobre el CAP de Cotxeres

El nou Centre d'Atenció Primària de les antigues Cotxeres Borbó està fent ja els darrers passos per tal de començar a funcionar. Si tot va bé, la seva activitat assistencial s'iniciarà després del proper estiu, de manera que ja s'està en la fase de planificació de quina població atendrà.
L'Àrea Bàsica de Salut 9C, que és la que correspon al barri de Congrés-Indians, no es traslladarà a les noves instal·lacions, sinó que seguirà al CAP Maragall com fins ara. D'aquesta manera els veïns del nostre barri seguiran sent atesos al mateix lloc si no demanen el canvi al nou CAP.
Com que gran part de l'àrea de Congrés-Indians està sensiblement més a prop del nou CAP de Cotxeres que del CAP Maragall, tant l'Associació de Veïns com el Districte de Sant Andreu vam demanar al Consorci Sanitari de Barcelona que planifiqués el trasllat de part de la població a Cotxeres. Efectivament així es farà, de manera que els veïns que ho vulguin podran utilitzar el dret de lliure elecció de metge per demanar ser atesos a Cotxeres. El nou CAP ha estat dimensionat perquè pugui atendre aproximadament entre 2 i 3mil veïns de Congrés-Indians.
Encara que el barri té una població de 14000 habitants, gran part té més a prop el CAP Maragall, i a més molts veïns d'avançada edat han manifestat el seu desig de no canviar de metge i infermera, així que amb tota seguretat el marge serà prou gran com perquè tot aquell qui vulgui passar a Cotxeres ho pugui fer.
De tota manera, el Districte de Sant Andreu, el Consorci Sanitari de Barcelona i l'Associació de Veïns de Congrés-Indians farem una sessió informativa el proper dimarts 27 d'abril a les 19h al local de l'Associació de Veïns, on explicarem quins mecanismes caldrà seguir per poder demanar el trasllat al nou CAP.

1 comentari:

Holgazán ha dit...

Bé, tot i que jo no sóc de la tercera edat -de moment- també romandré al CAP Maragall: estic molt content amb el personal que hi tinc assignat (dues vegades me l'han intentat treure i en les dues he entrat -victoriós- pel camí de la guerra administrativa) i tampoc està tan lluny.

Personalment m'interessa molt el tema de la biblioteca. He sentit que la seva inauguració és prevista per al maig d'enguany. Bé, però... on és la refotuda biblioteca? Perquè en els volums del que serà el CAP i el sociosanitari no he estat capaç d'esbrinar on hi podia encabir-se aquest per a mí molt interessant equipament, sobretot atès que per a 'gaudir' dels altres no tinc cap pressa en absolut

;-)