PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 11 de març del 2010

Barcelona en marxa

Recuperant una iniciativa que s'havia portat a terme ja fa uns quants anys, l'Ajuntament de Barcelona torna a posar en marxa unes excursions guiades per les obres més emblemàtiques que s'estan fent en aquest moment als districtes.
Els recorreguts són els dissabtes al matí i es fan en autocar, i s'hi poden reservar places trucant al telèfon d'informació de la ciutat, el 010. De moment les dues primeres excursions han estat de prova, per veure què s'havia de millorar, i els participants han estat persones vinculades a entitats dels districtes. A partir de la propera setmana seran obertes.

El recorregut al Districte de Sant Andreu comença a les 10h al davant de la porta de l'antiga fàbrica de la Fabra i Coats, que ara s'està reconvertint en equipaments ciutadans. La primera etapa consta d'una visita guiada per la fàbrica, amb una explicació del que s'hi farà i veient la Nau Central (Fàbrica 1) i l'edifici de les calderes.
La segona etapa és una visita al Canòdrom. Durant les primeres setmanes, però, s'haurà de veure des de fora pel risc que suposen les obres. Tan bon punt acabin, el circuit entrarà al seu interior.
Finalment, i com a tots els districtes, l'autocar porta el grup a l'Oficina d'ADIF a la nova estació de l'AVE de La Sagrera, on es poden veure les maquetes de com quedaran les obres i de la tuneladora, i també es projecta un vídeo amb tot el desenvolupament d'aquesta enorme obra.
L'autocar torna a la Fabra i Coats per deixar els visitants al lloc on els havia recollit. La durada total del circuit és d'unes 3h.