PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 5 de març del 2010

Les Associacions de Veïns de Congrés-Indians i La Sagrera demanen un estudi sobre l'Àrea Verda

Les dues associacions han decidit demanar al Districte de Sant Andreu un estudi sobre el número de places d'aparcament al carrer, el de cotxes empadronats, i sobre si la implantació de l'Àrea Verda milloraria o no les possibilitats d'aparcar als carrers dels dos barris.
Els motius d'aquesta demanda són diversos. Aquí us en descric els més importants:
D'una banda, una de les associacions de veïns del barri de Sant Andreu ha demanat al Districte el mateix tipus d'estudi amb vistes a sol·licitar la implantació de l'Àrea Verda en la seva zona. Si això finalment succeís, els barris de Congrés-Indians i La Sagrera quedarien atrapades entre l'Àrea Verda de Navas i la de Sant Andreu, produïnt-se un increment de la competència per buscar aparcament lliure en els seus carrers, cosa que empitxoraria la situació actual.
El segon motiu és que des de la implantació de l'Àrea Verda a Navas, que es va fer després de que l'Associació de Veïns del barri la demanés, els veïns de Congrés-Indians es queixen d'un increment de vehicles comercials que aparquen als seus carrers. Aquest efecte és un dels problemes que apareixen en els barris que limiten amb les Àrees Verdes.
Finalment, darrerament molts veïns de Congrés-Indians estan demanant que s'implanti l'Àrea Verda al barri. S'ha demanat en els consells de barri, en l'atenció del Conseller i en la pròpia associació de veïns.
El punt de vista del Districte de Sant Andreu al respecte d'aquest tema és molt clar: l'Àrea Verda no s'implantarà en cap cas als barris de Congrés-Indians i La Sagrera si no ho demanen les seves Associacions de Veïns. Ara per ara les AV només han sol·licitat un estudi de viabilitat per tenir més informació i poder prendre una decissió fonamentada.
Així doncs, el debat està obert. Si voleu, podeu opinar a través de l'enquesta que hi ha en aquest mateix blog, o enviar els vostres comentaris, o anar a l'Associació de Veïns a expressar la vostra opinió.