PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dissabte, 27 de març del 2010

El Casal de Barri posa Congrés-Indians al mapa de la ciutat

El barri de Congrés-Indians té molts reptes pels propers anys. Estem treballant la millora de l'espai públic, l'accessibilitat dels edificis, la dotació d'equipaments, etc. Però n'hi ha un que potser no es veu tant que és l'objectiu de posar el nostre barri al mapa. Sovint quan parlem amb gent d'altres cantons de Barcelona descobrim que som uns complets desconeguts per a la major part de la ciutadania. Doncs bé, estem utilitzant el casal de barri per fer-nos conèixer, i en aquesta tasca comptem amb la col·laboració d'entitats que també volen col·locar-nos en la primera fila i recuperar el nostre orgull i sentiment de pertinença.
Entre aquestes entitats hi ha la Penya Blaugrana del Congrés. La setmana passada van utilitzar les sales del casal de barri per a la presentació de la candidatura d'en Sandro Rosell a la presidència del Barça davant de les Penyes de Barcelona Oriental.
Van venir pel equip del Sandro Rosell el Sr. Bertomeu, Pau Vilanova i en Jordi Cardoner Casaus, net del gran Barcelonista Nicolau Casaus.
A la presentació hi van assistir 55 persones representant a 18 Penyes Barcelonistes de Barcelona Oriental, que van exposar les opinions, necessitats i el que els agradaria fes la nova Junta Directiva del Barça. El Sr. Rosell i el seu equip van agrair les suggeriments, que els ajudaran a millorar les seves propostes.