PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 25 de març del 2010

El projecte artístic Winners obre als carrers de Barcelona l’inici de l’exposició Canòdrom 00:00:00

La mostra s’inaugura als entorns de l’edifici de l’antic Canòdrom el proper 12 d’abril
El projecte artístic Winners del col·lectiu Gustavo es podrà veure a partir de dilluns 22 al circuit municipal d’opis dels carrers de Barcelona i fins al proper 5 d’abril. Es basa en el retrat d’alguns dels llebrers que havien corregut a les curses del Canòdrom de la Meridiana i que han sobreviscut gràcies a les adopcions. A partir d’aquesta data, s’instal·larà a les andanes del metro de la parada de Fabra i Puig, a la sortida de l’edifici Canòdrom.
El projecte és un dels guanyadors del concurs públic convocat pel Consell Nacional de la Cultura i de les Arts a finals del 2009 per donar visibilitat a aquest nou equipament artístic a través de l’exposició Canòdrom 00:00:00. La mostra s'inaugurarà el proper dia 12 d'abril coincidint amb l’acabament de la primera fase de les obres de rehabilitació de l’edifici, que acollirà a partir del 2011 el que serà el nou centre d'art contemporani a Barcelona, que disposarà també de l’espai de La Capella.
A banda del col·lectiu Gustavo hi participen els artistes Margarita Andreu, Xavier Arenós, Marc Arroyo, Isabel Banal, Ana de Matos, Albert Gusi, Jordi Mitjà i l'agrupació Observatori Nòmada Barcelona.