PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 19 d’octubre de 2010

Comença la 4a temporada del "Ping Pong per a tothom"

El Club Social de l'entitat AREP (Associació per a la Rehabilitació de les Persones amb Malaltia Mental), que porta ja un munt d'anys al nostre barri, a la cantonada del Passeig Maragall i el carrer de La Manigua, torna a organitzar enguany l'activitat "Ping Pong per a tothom", en la que obren el seu local per aquells qui vulguin jugar-hi a tennis de taula i també surten al carrer, a les festes de La Sagrera que són al novembre, a oferir l'activitat.
El PPxTT (així ho veureu escrit a tot arreu) és una iniciativa del Club Social d'AREP OBERTA A TOTHOM, i que els tres anys anteriors va tenir gran èxit, per obrir l'entitat a l'exterior i difondre la realitat diària de les persones amb transtorns mentals, fomentar el coneixement i la desmitificació d'aquestes malalties, i educar en la comprensió de que les persones que les pateixen no són diferents de qualsevol altres. A continuació us penjo la carta d'invitació que ens ha fet arribar el Club Social:

En nombre de las comisiones “PPXTT” y “SOM AQUÍ” del Club Social AREP os informamos de que arranca la Cuarta temporada de Ping Pong en el Club Social AREP. Para adaptarnos al programa de la Federación, por el momento no iniciaremos la liga de la zona A4 sino que proponemos a los jugadores participar en distintas actividades de ping pong.

En primer lugar con un “Open Club” que se celebra este Sábado 23 de Octubre en la sede del Club Social AREP de 10 a 13h. Los jugadores tiene la opción de abrirse ficha ppxtt (ver link obtener un dorsal) y poder jugar todos los fines de semana en diferentes zonas de juego. Podéis consultar la normativa en los links de abajo.

AREP subvenciona de forma inaugural esta actividad cobrando 4 Euros sin ficha y 2 Euros con ficha de ppxtt. Se paga antes de empezar a jugar.
Os recordamos también que los viernes de 16:30h a 18:30h, todas las personas vinculadas al ppxtt pueden venir para entrenar en las instalaciones del club.


En segundo lugar queremos invitaros a participar en las Fiestas de la Sagrera jugando al ping pong en la Plaza Hispano Suiza los días 13 y 14 de Noviembre de 10 a 18h. Actividad gratuita.

Y en tercer lugar os pedimos que os reservéis la fecha del 18 de Diciembre porque podréis participar en un ping pong muy especial.
Sin más os agradecemos la difusión de estas actividades donde el ping pong se convierte en la herramienta terapéutica para fomentar las actividades de participación activa en, con y para la comunidad.