PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 13 d’octubre del 2010

Informació sobre el plenari del Districte

El passat dia 4 vam celebrar el plenari del Consell de Districte de Sant Andreu. A continuació us en faig un breu resum:
Informe de la Regidora:
S'han acabat ja totes les obres de transformació del barri de Congrés-Indians. Al juliol ho vam celebrar amb l'Alcalde Jordi Hereu, amb una festa al carrer Garcilaso. Encara queda la reurbanització de la plaça de les Havaneres, que depèn de la Generalitat. Les obres estan pressupostades i començaran a principis de novembre. S'acabaran a la primavera.
Els arbres que es van assecar al carrer Vèlia seran replantats durant els mesos d'octubre i novembre.
El llac de la plaça del Congrés serà reparat a finals d'octubre. Aquestes obres no s'han pogut fer abans perquè el seu cost era molt elevat i s'han inclòs en el manteniment de les fonts de Barcelona finançat amb el pla Zapatero del 2010. De fet anaven a començar la passada setmana però es va demanar a l'empresa que s'esperés per no coincidir amb la Festa Major.
 
Part Dispositiva:
En aquesta part es va informar favorablement la rserva d'unes cases barates del Bon Pastor per fer-ne un museu, i la convocatòria per adjudicar pisos de protecció oficial a Casernes de Sant Andreu. Pel que fa al nostre barri, VAM APROVAR LA INCORPORACIÓ DEL DISTRICTE A LA XARXA DE MUNICIPIS INDIANS. Després del debat, tots els grups van votar a favor. Us penjo aquí la presentació que aquest conseller va fer al plenari sobre l'interès de la incorporació.

En la tercera part, la d'Impuls i Control, els grups de l'oposició van fer diverses preguntes de les quals cap era referent al nostre barri.