PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 13 d’octubre de 2010

Vandalisme a les Festes del Congrés

El passat diumenge 10 d'octubre vam poder apreciar com de vegades, encara que la Festa Major del barri sigui plena d'actes cívics, i que els veïns surtin al carrer a celebrar tots junts les festes, fins i tot en un barri tranquil com el nostre no ens deslliurem de que uns quants energumens vinguin i ens amarguin les celebracions.
Durant la Nit Jove, centenars de nois i noies s'ho van estar passant d'allò més bé amb la Disco Mòbil a la plaça del Congrés. Alguns es van traslladar a altres llocs del barri en acabar la festa, però uns pocs, molt pocs, van anar a la placeta de l'Espiga amb ànim destructor. La van emprendre amb la tanca del parc infantil i la van destrossar. Fins i tot a un veí que els va cridar l'atenció, després d'encarar-s'hi li van llençar una ampolla a la finestra i li van trencar un vidre.
És una llàstima que en unes festes de barri haguem de lamentar aquests fets. La Comissió de Festes estava molt disgustada el dia següent. És l'únic fet que ha enterbolit una festa major que enguany ha estat un complet èxit per celebrar el seu 25è aniversari.