PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 3 de gener del 2011

El blog torna de vacances

Bé, després d'uns dies de descans, tornem a la feina. I per començar, un petit avanç de la programació del barri i del Districte pels propers mesos:
Seguint la tradició, comencem l'any amb la presència del carter Reial a la plaça dels Indians fins demà dia 4 (de 17:30 a 20h). El dia 5 podeu participar en la recollida de joguines noves que tindrà lloc tot el dia a les escales de la parròquia. A la tarda, a les 17:30h la cita serà a l'Associació de Veïns, on els Reis faran entrega dels premis de dibuix infantil. I a les 18h començarà la CAVALCADA.
I què ens espera els propers mesos? Doncs bé, des de l'Ajuntament es convocaran els consells sectorials (salut, cultura, gent gran, discapacitats, etc) per tal de fer balanç de l'actuació municipal dels darrers quatre anys, ja que des de l'equip de govern creiem que cal rendir comptes davant els ciutadans tant d'allò a que ens vam comprometre com d'allò que hem fet com a resposta a la realitat sempre canviant de la ciutat. A l'agenda del bloc podreu trobar aquestes convocatòries.
Al barri, reunirem la comissió de seguiment del Consell de Barri per preparar l'ordre del dia del Consell que farem al febrer. Paral·lelament seguirem treballant amb la comissió de seguiment del Canòdrom.
I pel que fa a obres, si no hi passa cap incident que retardi els treballs, en principi al mes de maig ja hauríem de poder gaudir de l'últim espai del barri que encara no hem recuperat després de les obres de la Línia 9: La plaça de les Havaneres.
En resum, ens queden per endavant una mica menys de cinc mesos de legislatura, en els que seguirem treballant amb ganes i optimisme per la gent del barri, i comptant amb la col·laboració de veïns i entitats per millorar el Congrés i els Indians. Ens queda molta feina per fer!