PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 3 de maig del 2012

UN ALTRE PLENARI SENSE CONTINGUT

El proper dimarts, 8 de maig, se celebra el plenari del Districte de Sant Andreu. Els plenaris dels districtes han de servir tant per aprovar propostes d'actuacions de l'equip de govern com perquè els grups de l'oposició les controlin. Doncs bé, el del mes de maig torna a estar totalment buit de contingut i d'actuacions de govern
 A la part dispositiva només es presenten dos punts en l'ordre del dia: un referent a les obres de trasllat de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, que ara està a la plaça Orfila i es desplaçarà a l'edifici del Centre Cultural Can Fabra i l'altre que correspon al sorteig dels pisos dotacionals de la Caserna de Navas, que es van començar a construir en el mandat anterior.
Es repeteix el patró de tots els plenaris del darrer any: la part de control de l'oposició té molt més pes que la iniciativa de govern. La realitat demostra que el Districte de Sant Andreu està paralitzat des de fa un any, quan es va produir el canvi a l'Ajuntament de Barcelona. Si aquesta paràlisi és temporal o no, el temps ho dirà, però el nostre Districte i els projectes per als nostres barris s'estan endarrerint per la inacció municipal.
La ciutat no es pot permetre una aturada d'un any quan el mateix govern admet que està bé de diners i és solvent. Un any sense projectes, més els mesos que manquin per aprovar-los, ens durà al final a gairebé un any i mig perduts. Mentrestant, les entitats i els veïns de Congrés-Indians seguim sense tenir resposta a les demandes d'equipaments al Canòdrom, a l'ampliació de l'escola ferran i Clua i de l'Institut l'Alzina, a l'arranjament dels carrers que cal actualitzar al barri, sense saber quan es farà el poliesportiu de Concepción Arenal. Des del Grup municipal del PSC hem demanat que aquestes obres s'incloguin al Pla d'Actuació Municipal. De moment no tenim resposta, però això ja ve a ser habitual... (si voleu llegir més, aneu a http://totsurtdalgunlloc.blogspot.com)