PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 31 de maig del 2012

El dia 5 de juny, Congrés-Indians contra el càncer

L'Associació Contra el Càncer organitza com cada any una col·lecta per recollir fons per a la recerca i el suport psicosocial a les famílies i els malalts de càncer. Enguany se celebra el dia 5 de juny, i al nostre barri hi tindrem una taula a la Plaça del Congrés, oberta des de les 9 fins les 20h. Com a iniciativa de caire solidari, sereu benvinguts tots aquells qui volgueu donar un cop de mà durant la jornada, ja sigui amb una aportació econòmica o bé com a voluntaris.
Com a professional del mon de l'oncologia us encoratjo personalment a col·laborar-hi de manera activa. No cal dir que encara que a qualsevol li podria semblar un problema aliè, la crua realitat és que una de cada quatre persones patirà un càncer al llarg de la seva vida, i per tant tots en tenim o tindrem algun cas molt aprop tard o d'hora.
Gràcies als diners destinats al llarg de molts anys, el càncer és una malaltia curable en moltíssims casos, però tot i així l'impacte emocional sobre famílies i malalts és molt difícil de superar sense l'ajuda de professionals i entitats de suport.
Per tot això, el dia 5 COL·LABORA!