PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 27 de gener del 2009

Aquest dissabte obrim el pati del CEIP Pompeu Fabra a tothom amb l'activitat "ART EN FAMÍLIA"

Dintre del programa TEMPS DE BARRI, destinat a oferir recursos culturals, educatius i de lleure a fora de l'horari escolar als nens i nenes del barri, amb l'objectiu doble d'afavorir la conciliació de la vida familiar i la laboral i de generar una oferta integral d'activitats extraescolars al barri, es va fer la proposta d'obrir els patis dels col·legis els dissabtes, per convertir-los en espais lúdics alternatius, on poder portar els nens a divertir-se i interrelacionar-se.
A Congrés-Indians, una escola s'ha mostrat ben disposada a obrir els dissabtes: el CEIP Pompeu Fabra, a qui agraïm la seva col·laboració en favor del barri.
L'obertura dels patis es fa tant pels nens i nenes del CEIP Pompeu Fabra com per tots els que no ho són. És un equipament obert A TOTHOM.
Aquest dissabte 31 de gener obrim per primera vegada, i a partir de les 11h del matí (l'horari serà d'11 a 14h i de 16 a 19h) oferirem a tots aquells que vingueu, l'activitat anomenada "ART EN FAMÍLIA", en la que us convidem a grans i petits a deixar la vostra pinzellada de color i imaginació en un gran mural que us convertirà en grans artistes.
Els següents dissabtes al matí, el pati romandrà obert i amb monitors controlant-lo, però no es faran activitats organitzades de manera regular.