PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 22 de gener del 2009

El Canòdrom serà un Centre Cultural


Ahir al matí l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, acompanyat per la regidora del Districte, Gemma Mumbrú i el delegat de cultura de l'Ajuntament, Jordi Martí, va presentar al Canòdrom el programa de Cultura de la ciutat per al 2009.

Durant aquesta presentació va parlar del futur de la grada, que com sabeu està catalogada com a patrimoni històric:

Per una banda, la pista dels gossos s'està transformant en una gran zona verda oberta, obres que s'acabaran aproximadament al juny. Amb una mica de retard degut a que la troballa de fibrociment ha obligat a aturar les obres durant uns dies.

Per altra banda, la grada serà rehabilitada amb els diners que han d'arribar a través del Pla Zapatero. La condició és que les obres s'acabin abans de 31 de desembre. A partir d'aquí, l'edifici es convertirà en un gran equipament cultural que col·locarà el nostre barri en l'avanguarda de la cultura a nivell de ciutat. Concretament, l'alcalde demanarà a la Generalitat que el Canòdrom aculli el Centre d'Art de Barcelona, que ha d'agafar el relleu de Centre d'Art Santa Mònica.

Podeu llegir la notícia al diari El País i al Periódico de Catalunya.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enric, les obres del Canòdrom continuen aturades? Per cert, pots explicar què és el fibrociment i per quin motiu aquesta troballa ha obligat a aturar tantes setmanes les obres?