PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 8 de gener del 2009

Imatges de la Cavalcada

Com cada any, el 5 de gener a la tarda van arribar els Reis Mags al nostre barri. La Coordinadora de Congrés-Indians, que engloba totes les entitats que treballen pel barri, els tenia preparada una gran rebuda al local de l'Associació de Veíns. Allà van entregar personalment els premis de dibuix d'enguany als nens i nenes guanyadors. En aquests premis hi concursen nens de totes les escoles de Congrés-Indians.
A continuació van pujar a les 3 carrosses, guarnides per l'ocasió i seguides d'una divertida carbonera per portar el carbó dels nens que no es porten gaire bé. Les 3 carrosses havien estat cedides per l'empresa que s'encarrega de la neteja del sector, Urbaser, a la que donem les gràcies des del Districte per la seva desinteressada col·laboració. També van comptar amb la inestimable animació de la Penya Blaugrana del barri.

La cavalcada va ser tot un èxit, seguida per moltíssima gent, i va seguir amb la seva consolidació com a un dels actes de referència del barri. Cal agrair l'esforç a totes les entitats de la coordinadora, que han treballat de valent i amb gran il·lusió per fer possible la cita anual amb els Reis. Amb aquest treball en equip, poc a poc anirem fent un barri viu i amb molta activitat.