PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 14 de gener del 2011

Aquest cap de setmana, actes per a totes les edats

Comencem el mes de gener amb activitats de cap de setmana molt interessants.
DEMÀ DISSABTE, a les 22h a l'Associació de Veïns (Felip II, 222), "El Sobrino del Diablo" i "Juanton el equilibrista".Un espectacle de música còmica en directe i monòlegs molt i molt divertit!!! Els organitzadors diuen que val molt la pena, no us ho perdeu...
DIUMENGE 16, a partir de les 12 del matí, els carrers de Sant Andreu s'omplen de carros i cavalls en la tradicional DESFILADA DELS 3 TOMBS. Porteu nens i nenes a recollir caramels i passar un matí de celebració de la festa popular i tradicional de Sant Antoni Abad.
DIMECRES 19, a les 19h al casal de barri de Congrés-Indians, xerrada "PERSONES GRANS-GRANS PERSONES". La xerrada té per objectiu explicar el projecte "PERSONES GRANS-GRANS PERSONES" que s'impulsa des del Centre de serveis socials Garcilaso amb la voluntat de donar resposta a les necessitats de la gent gran del barri i al qual des del Casal de barri ens hi hem sumat. Si vols ser un millor veí o veïna o bé, coneixes alguna persona gran que se senti sola...vine i parlem-ne. El projecte "Persones grans-Grans persones" ens implica a tots i a totes.