PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 18 de gener del 2011

Publicada la convocatòria de subvencions als ascensors pel 2011

Les subvencions a la instal·lació d'ascensors i a la resta d'obres de rehabilitació dels edificis van sortir publicades al Butlletí Oficial de la Província del passat 4 de gener. Podeu llegir el text íntegre o bé una presentació resumida que també us penjo del bloc. Els trets més improtants de la nova convocatòria són els següents:
- L'Ajuntament segueix apostant per la instal·lació d'ascensors com una política social de màxima prioritat, i amplia el pressupost total del programa per al 2011.
- Les comunitats inscrites abans del 18 de maig del 2010 tenen de temps fins el 30 de març del 2011 per beneficiar-se de l'import de les subvencions que estaven en vigor l'any passat.
- Les subvencions seran d'un màxim del 50% del pressupost total de l'obra, amb un topall de 35000 euros per finca (al nostre barri això significa uns 3500 euros a fons perdut per veí, una mica menys de 600000 de les antigues pessetes). Excepte si l'ascensor ha d'anar per l'exterior, cas en el que la subvenció podrà arribar a 45000 euros.
- Es manté el programa social pel qual el Consorci de l'Habitatge complementa la subvenció fins al 100% per aquells veïns que tinguin uns ingressos inferiors a dues vegades l'IRSC.
En resum, els ascensors que s'instal·lin al llarg del 2011 seguiran rebent una subvenció prou alta com per facilitar als veïns la presa de decisions i disminuir la càrrega econòmica que suposa l'obra. junt amb l'Oficina de l'Habitatge estem considerant convocar una reunió informativa al llarg dels propers dies.