PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 4 de gener del 2011

El termini per demanar subvencions comença el febrer

Com cada any, les entitats o ciutadans tenen l'oportunitat de demanar a l'Ajuntament subvencions per aquells projectes que vulguin dur a terme en benefici de la comunitat. Enguany el pressupost per a aquests ajuts es manté igual que el de l'any passat, però els mecanismes de sol·licitud i informació canvien per agilitzar el cobrament.
Demanar una subvenció serà més fàcil i ràpid aquest 2011. L'Ajuntament ha introduït millores que simplificaran l'entrega de documentació en el moment de la sol·licitud i escurçaran els terminis d'atorgament de les subvencions.
Les sol·licituds es podran entregar al llarg d'un termini de 15 dies A PARTIR DEL 18 DE GENER.
Amb aquesta finalitat, serà necessari presentar el formulari omplert i amb la signatura a totes les pàgines i la descripció del projecte al qual es destinarà la subvenció.
Un cop presentada la documentació, s'informarà de l'atorgament o la denegació provisional a través d'una única publicació al BOP, així com de la documentació administrativa que cal esmenar en els propers 10 dies i les al·legacions. L'Ajuntament facilitarà als interessats la data de publicació de les resolucions per mitjà de correu electrònic i avisos d'SMS als telèfons mòbils.
Un cop acabada la fase provisional, es publicarà l'atorgament definitiu pels mateixos procediments establerts.
I per als qui vulguin obtenir més informació, poden assistir a alguna de les dues sessions informatives que tindran lloc a Torre Jussana.
Podeu trobar més informació al web de l'Ajuntament de Barcelona.