PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 12 de gener del 2011

La Coordinadora d'Entitats del barri estrena pàgina web

Com ja sabeu, la Coordinadora d'Entitats de Congrés-Indians és una entitat amb seu al Casal de Barri, que reuneix a totes les associacions del nostre barri amb l'objectiu de treballar conjuntament per millorar-lo. Els darrers anys han treballat amb la col·laboració del Districte de Sant Andreu, especialment dedicats a la consolidació del calendari festiu de Congrés-Indians. Els haureu vist organitzar la cavalcada de Reis, el carter Reial, la Rúa de Carnestoltes, les Festes de la Primavera i l'encesa de l'arbre de Nadal.
Els darrers anys la Coordinadora ha experimentat un fort impuls pel treball de les persones que s'hi encarreguen, les quals us puc assegurar que hi dediquen uns enormes esforços i una gran força de voluntat.
La Coordinadora té la vocació de col·laborar també en altres temes del barri, així que s'està convertint en una de les veus amb més pes a Congrés-Indians. Dintre de la seva política de creixement, han cregut oportú establir una nova via de comunicació amb el veïnat i les entitats, creant la seva nova pàgina web, que podeu veure clicant aquí.