PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 15 de febrer del 2011

Balanç del Pla d'Actuació del Districte

Quan s'està acabant la legislatura, és moment de fer un balanç del compliment d'allò a que ens vam comprometre fa quatre anys, a l'iniciar la legislatura. Aquest balanç va ser presentat al Consell Veïnal de Congrés-Indians el mes de desembre passat, però ara us el penjo del bloc. El document que trobareu és un resum del que hem fet al nostre barri aquests anys i que estava inclòs en el Plà d'Actuació del Districte 2007-2011. 
Els que hagueu anat seguint el bloc veureu que manquen moltes de les coses que s'han fet, ja que gran part de les actuacions les hem anat sumant a allò que vam dir que faríem. A més, com que es tracta d'una presentació de powerpoint, està molt resumida i esquematitzada per facilitar la lectura, i per això la trobareu mancada de matisos i explicacions que l'enriquirien molt. Estic a la vostra disposició per explicar-vos tot allò que cregueu necessari ampliar.
També us he de dir que es tracta d'un balanç objectiu, i que per això perd una mica la visió que des del territori en podríem fer. Més endavant, quan ens acostem al final de la legislatura, penjaré el balanç que com a conseller podré fer d'aquests quatre anys de treball pròxim, dur i constant, que han portat el nostre barri a avançar en qualitat de vida i a ser una mica més agradable i amigable per viure.
Ens queden moltes coses per fer, tenim molts projectes, però de la vostra confiança dependrà que els poguem seguir tirant endavant.