PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 26 d’abril del 2010

Pintem el Mur de Manigua

L'escola bressol municipal de Manigua va proposar fa uns mesos un projecte realment interessant per pintar  el mur de la seva entrada. Com que l'escola ha d'estar en el cor del barri, van voler compartir la il·lusió pel treball amb les altres escoles de Congrés-Indians, i així va sorgir "Pintem el Mur de Manigua", amb la implicació de l'Ajuntament a través del Temps de Barri i el Districte, i de les escoles Ferran i Clúa, Pompeu Fabra, Ramon Llull i Arrels, i l'escola d'arts La Llotja, de La Sagrera.
El projecte es divideix en tres parts:
- En la primera, ja realitzada, s'ha demanat als nens i nenes de les escoles que pintessin allò que els suggereix el nom de "la Manigua", que com sabeu és el nom que rep la selva a les Antilles. D'aquests dibuixos cada escola en va escollir tres, i un jurat va reduir encara més el nombre fins a tres en total.
- La segona part consta de l'exposició dels dibuixos, juntament amb les fotos del procés i les redaccions que han fet els nens. Aquesta exposició la podeu visitar ja al casal de barri (Manigua cantonada Garcilaso).
- En la tercera part, tres alumnes de la Llotja (Jordi Guarc, Ingrid Rubio i Esteve Llorens), inspirant-se en els motius dels dibuixos guanyadors, i en el marc de la festa "Pintem el Mur", que es farà el dissabte 5 de juny a partir de les 10 del matí, pintaran el mur amb un mural en el que hi podrem trobar l'emprenta dels nens del barri. 
Animeu-vos a veure l'exposició i, sobretot, a venir el dia de la Festa del Mur. Us hi esperem. Poques vegades es dóna l'ocasió de participar en projectes tant interessants i que involucrin a tanta gent del barri.