PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 29 d’abril del 2010

TOTS ELS EQUIPAMENTS DE COTXERES BORBÓ

Després de la reunió informativa sobre el centre de salut de les Cotxeres, he rebut vàries peticions d'informació sobre la resta d'equipaments que s'hi faran. En resposta a aquesta demanda, us en faig un breu resum:
L'edifici socio sanitari inclou en un extrem de les seves plantes -1 i baixa, una biblioteca amb sala pol·livalent que estarà a disposició de les entitats ciutadanes, i també un casal de gent gran amb un centre de dia de 50 places.
La resta de l'edifici sanitari compta amb el Centre d'Atenció Primària (CAP), amb àrea mèdica general, pediatria, àrea d'educació sanitària, especialitats, cirurgia i centre de rehabilitació, a més d'una àrea de diagnòstic avançat amb ecografia i rajos X. També incorpora un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP), un Sòcio-Sanitari de 206 llits per a convalescents i llarga estada amb una població de referència de 200000habitants, i un centre de salut mental.
En l'edifici més proper a Ramon Albó s'està construint un Poliesportiu municipal de tres pistes amb piscina i gimnàs.
Al darrera dels edificis de vivendes que donen a Ramon Albó, s'ubicarà un centre taller ocupacional, i a la façana de Felip II i Costa i Cuxart està previst que es construeixi la nova seu del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya. A sota s'hi ha d'encabir un aparcament públic amb 463 places de lloguer i rotació gestionat per l'empresa pública Barcelona Serveis Municipals B:SM.
A continuació us adjunto la disposició dels edificis en una maqueta i sobre el plànol de les cotxeres: