PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 16 d’abril del 2010

Sant Jordi arriba al Casal


Ara que s'acosta la diada de Sant Jordi, el Districte de Sant Andreu s'omple d'activitats lúdiques i culturals que de ben segur seran del vostre interès. Al nostre barri, el casal de Congrés-Indians s'hi apunta el dia 20 d'abril, dimarts, amb dues activitats en paral·lel: una per als infants i l'altra pels pares. Són les següents:
17:30h : TALLER INFANTIL DE CORONES DE DRAC: Construeix la teva corona de cavaller de Sant Jordi amb un drac ben divertit. El preu és d'1 euro.
A la mateixa hora, i per als pares XERRADA SOBRE COM ESCOLLIR ELS CONTES MÉS ADECUATS PELS INFANTS. A càrrec de Roser Colomer de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona. Organitza l'escola bressol Manigua. Gratuït.

A més, si us agrada la poesia o la literatura, demà dissabte 17 d'abril té lloc a la Plaça del Comerç (metro Sant Andreu Línia 1) la 2ona trobada de Lletraferits, on a partir de les 11h del matí esteu convidats a pujar al faristol i llegir un fragment de l'obra que volgueu, o d'una creació pròpia vostra. Us recomano que hi participeu, és un acte de caire molt festiu i hi participen veïns, persones d'entitats culturals i escriptors.