PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 26 de gener del 2011

Consell ciutadà sobre neteja

Fa un any, quan va començar la nova contracta de neteja de l'Ajuntament, ens vam comprometre a fer-ne un balanç amb els ciutadans. Doncs bé, amb aquest objectiu hem convocat un CONSELL CIUTADÀ DE DISTRICTE extatraordinari, per demà dijous dia 27 de gener a les 19h. El lloc on es farà serà el Centre Cultural de Can Fabra (Carrer Segre, 24-32. Metro L1 Sant Andreu).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Donat la importància del tema i la participació dels ciutadans en aquesta,no s'ha publicat amb el el temps suficient perquè la gent ho pugui saber i assistir, així com publicar-ho nomès aquí i no penjar cap cartell informatiu sobre el Consell (sobretot per la gent que som de St Andreu però no vivim al cor del barri i que hi ha informació que no arriba) Per aquest motiu i per l'interès del tema demanem una altra convocatòria d'aquell consell d'avaluació de la neteja amb més previsió de temps. Gràcies, Mònica.

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Es cert que s'ha convocat amb poc temps, aprofitant la convocatòria de l'Audiència Pública que és la mateixa tarda però una mica més tard.
La informació està penjada també de la web del Districte a bcn.cat