PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 29 de gener del 2010

El Canòdrom comença a escalfar motors

Com ja us havia comentat en posts anteriors, el Consell de les Arts està preparant una exposició per a la inauguració del centre d'Art del Canòdrom, que està prevista per quan s'acabin les obres cap allà el mes de març. Doncs bé, els artistes seleccionats ja estan donant forma als seus projectes, que han d'estar relacionats amb el barri de Congrés-Indians i amb el Canòdrom i la seva història.
Em vull referir a un d'aquests projectes, del qual només us desvetllaré una petita part per mantenir la capacitat de sorpresa de la proposta. Es tracta de l'obra d'Albert Gusi, un treball fotogràfic molt original, i en el que vam col·laborar dissabte passat un reduït grup de veïns del barri: la Paulina, la Dolors, la Matilde, el Juan, l'Àngel i jo mateix.
Suposo que alguns de vosaltres ens vau veure passejant pels llocs més emblemàtics del barri explicant a l'Albert Gusi i al Jordi la història d'aquests llocs i els nostres sentiments cap al lloc on vivim. Fins aquí tot molt convencional. Potser us preguntareu on està l'originalitat de la proposta? Doncs bé, el Jordi és invident i feia fotos dels llocs on el portàvem, però les fotos no les feia ell sinó el seu gos, el Maizer. I no us explico rès més. Quan veieu l'exposició tornaré a penjar un post on podreu veure com feia les fotos el Maizer.
A tots ells, l'Albert, el Jordi, la Ilde, el Joan i l'Aleix, moltes gràcies per haver-nos fet passar un matí tan agradable i original, però sobretot per abordar la vida del nostre barri d'una manera tan original.