PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dilluns, 25 de gener del 2010

Posada la primera pedra del Poliesportiu de Cotxeres Borbó

A poc a poc anem completant el mapa d'equipaments als que podem accedir els veïns de Congrés-Indians. Si fa dues setmanes explicàvem que tindríem una nova escola d'infantil i primària aquest curs al Canòdrom, avui toca recordar que ahir l'alcalde Jordi Hereu va posar la primera pedra del poliesportiu de Cotxeres Borbó. Els que hi vau anar, devíeu de veure també que el Centre de Salut també està a punt d'acabar-se (de fet s'anirà posant en marxa gradualment a partir del mes de juny).
El nou centre esportiu s'emmarca en una illa d'equipaments on també hi haurà sis centres de salut, un casal per a la gent gran, una biblioteca i un aparcament, així com una gran zona verda. L'equipament suposarà una inversió d'11 milions d'euros, comptarà amb prop de 9.000 metres quadrats de superfície repartits en dues plantes, on hi haurà dues piscines cobertes, una pista poliesportiva coberta, sales de fitness i una zona de serveis.
La construcció del Centre Esportiu Municipal Cotxeres Borbó s'emmarca en el Pla d'Equipaments 2008-2011, pel qual l'Ajuntament preveu construir i remodelar una desena de centres esportius municipals durant aquest mandat. L'objectiu és que qualsevol ciutadà de la ciutat tingui un equipament on practicar-hi esport a 10 minuts de casa.