PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dijous, 14 de gener del 2010

El Mercat de Felip II tindrà una fira artesanal setmanal

El passat divendres 8 de gener, la regidora del Districte de Sant Andreu, Gemma Mumbrú, inaugurà la nova Fira Artesanal que se situarà cada divendres davant del Mercat de Felip II, amb 49 parades de venda de productes d'artesania de tota mena. La iniciativa ha estat impulsada conjuntament per l’Ajuntament, l’Associació de Concessionaris del Mercat de Felip II i el Gremi d’Encantistes i Marxants de Barcelona i Província, amb l'objectiu de promoure el teixit comercial dels barris de La Sagrera, Congrés-Indians i Navas.
El conveni que regula la fira ha estat signat per un període d’un any renovable, a fi i efecte de poder valorar la seva continuïtat segons sigui el seu impacte i la seva utilitat.
Per la seva banda, el Districte de Sant Andreu hi disposarà d'un estand propi per informar als ciutadans de la marxa de les importants obres que es porten a terme a la zona, ja siguin les del barri de Congrés-Indians, l'estació de Sagrera d'alta velocitat i rodalies, la nova estació de Rodalies de la Meridiana, les línies 9 i 4 del metro, i d'altres que es considerin d'interès per al veïnat i comerços de la zona.