PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 13 de gener del 2010

Tanques al parc infantil del Carrer de l'Espiga

Ahir a la tarda, al consell de barri, diversos veïns es van queixar de que les obres de remodelació del carrer de l'Espiga semblen acabades des de fa més d'un mes i en canvi segueixen sent inaccessibles per a fer-ne ús degut a que no s'ha retirat la tanca de les obres. En concret, el sr Iglesias es queixava de que durant les festes de Nadal els nens no hi havien pogut jugar.
Crec que és necessari un aclariment perquè tothom conegui els motius de l'endarreriment:
Per motius de seguretat, Parcs i Jardíns va demanar una modificació de la zona de jocs infantils quan va passar a fer-ne la inspecció de final d'obra. Aquesta inspecció va ser durant el mes de desembre. Es va fer la corresponent modificació, acabant cap els primers dies de les festes de Nadal. Això impossibilitava retirar la tanca perquè Parcs i Jardíns encara no havia fet la inspecció d'aquesta modificació. En conseqüència, l'obra no es podia obrir, ja que podria donar-se el cas de que encara quedés algun problema de seguretat.
Fins que Parcs i Jardíns no comuniqui la total seguretat de les instal·lacions, no es poden obrir per a l'ús infantil, encara que sembli que estan acabades.