PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 19 de gener del 2010

L'Ajuntament publica les dades estadístiques per barris

L'Institut Municipal d'Estadística ha publicat a la web de Barcelona totes les dades de la població de la ciutat, classificades per barris. Un repàs de les dades de Congrés-Indians ens dóna informació molt interessant. Entre altres coses us destaco que a finals del 2009 el barri tenia una població de 14.111 habitants. D'aquests, 3616 (25.6%) són majors de 65 anys, sent el grup d'edat més nombrós. Gairebé una tercera part de la gent gran viu sola a casa seva (1022, un 28%), i d'aquests la gran majoria són dones (849, el 83%).
Respecte del nivell socio-econòmic, la renda familiar disponible és del 83,6% de la mitjana de la ciutat de Barcelona, situant el nostre barri en un nivell intermig al Districte de Sant Andreu (per sota dels barris de Navas, La Sagrera i Sant Andreu, per davant de la Trinitat Vella, Bon Pastor i Baró de Viver).

Us recomano una repassada a la gran quantitat de dades que dóna la web municipal sobre el barri. A tots aquells que les examineu, us convido a enviar els vostres comentaris al bloc.

Per acabar, us adjunto també la piràmide de població de Congrés-Indians, en la que podreu observar que el grup de població més gran en les dones és el de 75 a 79 anys, en canvi en els homes és el de 30 a 34 anys.