PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 15 de maig del 2009

Informacions del Consell de Barri: Estat de les Obres

Com ja sabeu, dimecres passat vam tenir Consell de Barri. En aquest post us explico l'estat de les obres al barri. En un altre article us faré un resum de la part participativa.

Obres de Pistes Vèlia i de la Pista del Canòdrom:
Superats els problemes de finançament de l’empresa constructora, i els retards deguts al nou projecte de clavegueram, esperem que estiguin acabades abans del mes d’agost. Al Canòdrom aquesta setmana es retiren les runes i les obres continuen.
Obres del carrer Garcilaso:
Està a punt d’acabar-se el tram entre Olesa i Felip II, que ja està pavimentat. Les rases que s’han fet aquests dies al tram fins a Matanzas corresponen al soterrament de línies elèctriques que està fent Fecsa-Endesa.

Obres del Pla de finançament local:

Grada del Canòdrom:
Les obres començaran en 15 dies. El projecte del nou centre d’art ja s’ha presentat a la Taula de Treball de les entitats.
Voreres de Felip II:
S’ha començat el tram entre Ramon Albó i Sant Pascual Bailón. S’han tret les plantes i s’està instal·lant el rec automàtic. La nova vegetació combinarà la gespa amb alguns arbustos prou separats com perquè no acumulin brutícia, i que seran més alts a la banda dels cotxes.
Pas de Sant Tarsici
L’ascensor ja està encarregat. Quan es faci l’entrega es començaran alhora les obres d’instal·lació i les de peatonalització del passatge.
Reforma dels jardíns interiors de les placetes
S’ha començat per la de l’Associació de Veïns, que ja està en obres.
Reurbanització del carrer Vèlia:
Està a l’espera de passar pel Comitè d’Obres i per tant encara no té data d’inici.
Reurbanització de Matanzas, passatge de Can Berdura i Biscaia
Les obres començaran el 29 de maig.

Podeu trobar més informació de tots els projectes a l’apartat OBRES de l’arxiu que trobareu a la dreta de la pàgina, o clicant aquí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, Enric,

Durant la sessió del consell de barri, vaig comentar a la regidora que al carrer Acàcies no s'havien penjat avisos de convocatòria.

Doncs bé, he de rectificar: sí que es van penjar. Avui me n'he adonat.

També s'ha de dir que no els hi vaig parar atenció atès que semblen publicitat comercial.

Per tant, suggerència implícita que ara explicito ;-) s'ha d'anar en compte amb el disseny. Potser l'estètica hauria de cedir prioritat a l'eficàcia (el què es pretén es convocar, imagino, no vendre i -això sí que és exigible- la senyal de l'Ajuntament ha de ser més visible.

Amb tot, demano disculpes per la meva impremeditació.