PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimarts, 19 de maig del 2009

L’AEFS Arrels ha celebrat el XXIII Trofeu Triangular de Futbol Sala

L’Associació Esportiva Futbol Sala Arrels ha celebrat del 13 al 17 de maig el seu XXIII Trofeu Triangular. Cinc dies de festa amb 32 partits, la participació de més de 250 jugadors, delegats i entrenadors i l’assistència d’uns 4.000 espectadors que han passat pel pati de l’Escola Arrels. Partits de totes les categories des de menudets a sèniors (dels 6 als 26 anys), i fins i tot, partits entre pares, mares, delegats i entrenadors.
El Trofeu Triangular Futbol Sala Arrels porta 23 anys sent una de les referències esportives del barri del Congrés-Indians i del districte de Sant Andreu. Tots els participants juguen tenint molt present el lema del torneig, “Jugar amb dignitat i esportivitat, respectant el contrari és bonic”, i es recompensa amb un trofeu a l’equip més esportiu.
El lliurament de tots els premis i la cloenda es va celebrar el diumenge 17 al matí, amb la presència de la regidora del Districte de Sant Andreu, Gemma Mumbrú, el conseller del barri del Congrés-Indians, Enric Fernández-Velilla, la directora acadèmica de l’Escola Arrels, Montserrat Fuses, el jugador del Marfil Santa Coloma, Albert Segura, el directiu del Comitè de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, Vicenç Puigoriol, l’expresident del Comitè de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, Israel López, i el president de l’AEFS Arrels, Toni Castro.
L’Associació Esportiva Futbol Sala Arrels va néixer al 2002 i compta amb seccions de bàsquet i futbol sala escolar i federat, masculí i femení. Però el col·lectiu Futbol Sala Arrels funciona des de l’any 1982, quan es va iniciar amb alumnes de l’escola del barri del Congrés. L’AEFS Arrels és membre del CEEB i de la Federació Catalana de Futbol, i està oberta a tothom que vulgui practicar esport de qualitat.