PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 6 de maig del 2009

Informacions d'interès del Plenari d'ahir

Ahir a la tarda va tenir lloc el Plenari del Districte de Sant Andreu. Us faig un resum molt breu de les informacions que afecten el nostre barri:
- En l’apartat del seu informe, la Regidora del Districte Gemma Mumbrú va explicar que les obres de les pistes Vèlia, el Canòdrom i el carrer Garcilaso han patit retards importants pels problemes econòmics que han passat les empreses constructores. Aquests problemes sembla que s’han superat i les obres ja tornen a anar al ritme esperat.
- En els informes dels consellers, el conseller Enric Fernández-Velilla va explicar en quin estat es troba el pla d’ascensors del Congrés (aquesta informació està actualitzada en un altre apartat del blog), i la designació de Barcelona com a Seu del Dia Mundial del Donant de Sang de l’any 2010.
- En la part dispositiva, es va votar la modificació de les normes de participació de l’Ajuntament per donar cabuda i cobertura legal als consells de barri. Entre les modificacions cal destacar que el consell haurà de tenir un vicepresident escollit entre les entitats, i es crearà una comissió de seguiment per comprovar el desenvolupament dels acords que es prenguin.
- També es va acordar proposar que es concedeixin les medalles d’Honor de la Ciutat que proposa el Districte, a en Xavier Basiana (director de l’equipament cultural Nau Ivanow, a La Sagrera) i a l’Associació de Veïns del Barri del Bon Pastor.
- El llac de la Plaça del Congrés està llest per omplir-se. El seu manteniment depèn de Medi Ambient.
- Finalment vam llegir dues declaracions institucionals, una d’adhesió a la Campanya del 17 de maig, com a Dia Mundial contra l’Homofòbia i la Transfòbia i una altra demanant als organismes competents que la futura estació intermodal de l’AVE dugui el nom d’Estació de Barcelona – La Sagrera.