PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 6 de maig del 2009

L'Oficina de l'Habitatge obrirà despatx a Congrés-Indians

L'èxit que està tenint el pla d'ascensors del Congrés, i l'allau de consultes que ens està arribant de les comunitats de veïns del barri, per obtenir informació a l'hora de posar l'ascensor, ens ha portat a decidir que seria convenient que l'Oficina de l'Habitatge desplacés personal al Casal de Barri per tal d'informar directament els veïns.
Així doncs, durant els propers mesos tindrem un tècnic de l'Oficina AL CASAL DE BARRI els DIMARTS DE 18 a 20h per a tot allò que volgueu demanar sobre els ascensors. I no només això, també hem pensat en avisar illa per illa, a totes les escales que no tenen l'elevador, per tal de que vinguin a que els expliquem el pla, les possibilitats i les ajudem a arribar a acords. Les reunions s'anunciaran amb cartells i totes lesescales sabran quan lis toca. En aquest bloc us penjaré la programació.
Recordeu també que a l'apartat "ARXIUS" d'aquest bloc (a la dreta de la pàgina) podeu trobar l'informe del pla d'ascensors escala per escala.

Aquest servei és una prova més dels compromisos de l'Ajuntament de Barcelona, i en particular del Districte de Sant Andreu, amb el barri de Congrés-Indians, amb l'accessibilitat dels habitatges i amb les polítiques socials. Volem posar els ascensors allà on siguin necessaris i els veïns ho vulguin, i per això hem dissenyat un pla específic pel barri i oferim una ajuts realment alts.