PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

dimecres, 20 de gener del 2010

Les escoles de La Sagrera i Congrés-Indians fan una xerrada informativa comuna

Demà dijous, 21 de gener, les escoles públiques dels dos barris faran una xerrada informativa prèvia a les seves jornades de portes obertes. Aquesta xerrada ha de servir per donar a conèixer el seu projecte educatiu, i anirà a càrrec de l'inspector de la zona, dels equips directius de les escoles i dels Serveis Educatius del Districte de Sant Andreu.
L'acte es farà a l'Escola Rosa dels Vents (Carrer Açores, 1-3, a la banda de baix de la plaça de l'Assemblea de Catalunya) a les 18h. L'entrada és lliure i no cal apuntar-s'hi abans.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

No he pogut assistir a la xerrada informativa del projecte educatiu de les escoles del barri. Fora possible accedir a algun document que ho expliqui? Existeix algun link on poder consultar la informació?
Gràcies per endavant,
M.Àngels

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Ho sento, donat que va ser una xerrada molt interessant.
No hi ha cap document que ho expliqui donat que va ser una iniciativa de les escoles, el consorci i el districte, on cadascuna va fer una presentació d'una part dels projectes que tenen en comú.
Ara començarà el període de portes obertes, i cada escola presentarà els seus projectes i metodologia abans de la preinscripció.