PROPERES CONVOCATÒRIES

...

Tradueix/Traduce/Translate

Cerca en el bloc

divendres, 29 de gener del 2010

Tall de Metro durant 3 dies a l'estació de Congrés

TMB ens informa de que està previst el tall de la Línia 5 del Metro per als dies 19, 20 i 21 de febrer. Aquest tall afectarà l'estació de Congrés, de manera que per donar servei als viatgers durant aquests dies, TMB ha previst un servei de busos "llançadora" que ha de passar pel carrer Garcilaso entre Felip II i el passeig de Maragall. Aquest servei tindrà una freqüència prevista d’aproximadament un bus articulat cada 2 minuts.
Com ja sabeu, el carrer Garcilaso està tallat al trànsit entre el carrer Francesc Tàrrega i Acàcies, per tant s'haurà d'brir a la circulació dels autobusos:
Per al pas dels autobusos no és necessari que el carrer estigui asfaltat però si que estigui feta la base de formigó ( i que hagi tingut prou temps d'endurir-se). Per aquesta raó s'ha donat especial importància a l'execució de la base de la calçada per tal de garantir que s'hagi formigonat tot el tram que queda abans del proper dia 12 de febrer.
Aquesta actuació d'urgència suposa que el carrer s'haurà de mantenir tancat al trànsit (amb pròrroga de permís que el comitè d'obres va atorgar en el seu moment) durant uns dies entre Francesc Tàrrega i Acàcies i , puntualment, entre Puerto Principe i Francesc Tàrrega.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enric,

se sap quin tipus d'obra o adequació faran a l'estació de Congrés?

Enric Fernández-Velilla ha dit...

Encara no disposo d'aquesta informació. Tan aviat com la tingui us donaré una resposta.